2014–2017 arbeidde Heimdal Kunstforening med prosjektet Tatt av Heimdal i samarbeid med kurator Helga-Marie Nordby. Tatt av Heimdal var ein del av Norske Kunstforeninger sitt program Kurator i kunstforeningen, der føremålet er å heve kompetansen innan utstillingsarbeid og prosjektutvikling. Her frå sommarfest med Trollkrem, Actually Huizenga og Lisa Lie under Tatt av Heimdal. Foto: Øyvind Kvarme/ Heimdal kunstforening.

Årlig deles prisen "Årets Kunstforening" ut. I 2019 ble den delt mellom Høyanger Kunstlag og Kongsberg Kunstforening.

Stillbilde fra Play Schengen av Gunhild Enger. Videoen er ett av fire verk som vises i videoprogrammet fra Høstutstillingen 2020. I samarbeid med Norske Kunstforeninger vises programmet i 11 lokale kunstforeninger landet over.

• Alle
  • Nyheter
  • Journal
  • Kunst Pluss

Hva skjer i kunstforeningene?

Last inn flere eventer