I utstillingen Min arbeidsplass,  inviterer Kjetil Aschim oss inn i sin hverdag som kunstner. Utstillingen belyser hans hverdag; hvem han er, hva han gjør og hvordan han jobber.

Fra Kjetil Aschims utstilling Min arbeidsplass i Haugesund Kunstforening. Foto: Haugesund Kunstforening

Kjetil Aschims arbeider holder et høyt teknisk og kunstnerisk nivå. I utstillingen Min arbeidsplass inviterer Kjetil Aschim inn i sin hverdag som kunstner. Utstillingen belyser hans hverdag; hvem han er, hva han gjør og hvordan han jobber.

Ved å sette fokus på den materialbaserte kunsten vil Kjetil vise hva som kreves av kompetanse og utstyr for å jobbe med dette. Kjetil bærer på kunnskap om håndverk og teknikker som er viktig å formidle videre. Han opphøyer sine hverdagslige gjenstander på en leken måte og ønsker å gi et innblikk i hvordan det er å jobbe som kunsthåndverker.

Fra Kjetil Aschims utstilling Min arbeidsplass i Haugesund Kunstforening. Foto: Haugesund Kunstforening

Kjetil Ascim er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo (MA). Han har deltatt på en lang rekke utstillinger og har mottatt flere stipend. Aschim er innkjøpt til flere kunstmuseer i landet, blant annet; KODE Bergen, Nordenfjeldske kunstindustrimuseum i Trondheim og Haugesund Billedgalleri.