NB!: Etter råd fra helsemyndighetene angående Covid-19, beklager vi at vi dessverre må utsette årsmøte 2020. Årsmøte vil bli gjennomført på et senere tidspunkt.

Norske Kunstforeninger ønsker velkommen til årsmøte i Oslo 25. april 2020! Hver kunstforening har en stemme på årsmøtet, og navn på foreningens årsmøtedelegat må meldes inn senest 14. april i medlemssystemet HyperSys. Her finner du forklaring på hvordan du gjør dette.

Årsmøtet er en del av årsmøtehelgen 2020. Helgen består av to dagers fagseminar, omvisning på utstilling og middag, og krever ekstra påmelding. Deltagere som ønsker å delta på hele programmet må melde seg på innen 25. februar.

Selve årsmøtet er åpent for alle og deltakere som kun ønsker å delta på dette behøver ikke melde seg på.

  • Tid: 25. april 2020, kl. 13.00-15.00
    Sted: Thon Hotell Vika Atrium, Munkedamsveien 45, Oslo
    Frist for innmelding av delegat: 14. april
    Innmelding av delegat: https://kunstforeninger.hypersys.no

Påmelding av delegat

Årsmøtedelegaten er representanten for kunstforeningen som har stemmerett under årsmøtet. Det er bare mulig å melde på en delegat som har et styreverv. Hvis dere har hatt årsmøte i kunstforeningen i 2020 må dere registrere nye styremedlemmer og avløse det gamle styret i HyperSys før dere melder på delegaten.

I HyperSys skal alle kunstforeningene ha mottatt to invitasjoner. En invitasjon gjelder årsmøtehelgen, og den andre om påmelding av delegat. Det er bare personen som skal stemme på vegne av foreningen, som skal meldes på som årsmøtedelegat. Ved spørsmål eller problemer, ta kontakt på telefon 22 42 20 35 eller post@kunstforeninger.no.

Sakspapirer sendes ut 20 dager før årsmøtet til kunstforeningens postadresse. Årsmøtedelegater kan i etterkant søke om reisestøtte dersom reiseutgiftene overstiger 1000 kroner. Norske Kunstforeninger har en pott på 20 000 kroner som fordeles på de som søker. Reise må skje på rimeligste måte. Merk at kunstforeningen må ha betalt medlemskontingenten til Norske Kunstforeninger for 2020 for å ha stemmerett på årsmøtet. Medlemskontingenten ble sendt ut per post til kunstforeningen i januar.

Veiledning til påmelding – steg for steg

Er det lenge siden sist du brukte HyperSys, eller synes du det er vanskelig å finne fram? Under finner du en veiledning som steg for steg viser hvordan du melder på en årsmøtedelegat.

Merk at alle styremedlemmer i kunstforeningene har en brukerprofil knyttet til sin personlige e-postadresse. Dersom du ikke tidligere har logget inn i HyperSys følger du oppskriften for førstegangsinnlogging.

1. Logg inn med din bruker på https://kunstforeninger.hypersys.no. Invitasjonen til Norske Kunstforeningers årsmøte 2020 finner du ved å trykke på Arrangementer i menyen øverst.

2. Trykk på tittelen på arrangementet.

3. Trykk deretter på Meld på XX Kunstforening

4. Under Årsmøtedelegat, trykk Meld på. Du vil også se hvor mange invitasjoner som er brukt til nå.