Norske Kunstforeninger ønsker velkommen til årsmøte 25. april 2018!

Tid: 25. april 2018, kl. 17.00-20.00
Sted: Scandic Oslo Airport, Ravinevegen 15, 2060 Gardermoen
Påmeldingsfrist: 15. april

Hver kunstforening har en stemme på årsmøtet, og navn på foreningens årsmøtedelegat må meldes inn på forhånd. Alle medlemsforeninger har mottatt en invitasjon til årsmøtet i medlemssystemet HyperSys. For å melde på delegat og eventuelle andre deltakere fra kunstforeningen logger man inn i HyperSys.

Sakspapirer sendes ut 20 dager før årsmøtet, til kunstforeningens postadresse. Årsmøtedelegater kan i etterkant søke om reisestøtte dersom reiseutgiftene overstiger 1000 kroner. Norske Kunstforeninger har en pott på 20 000 kroner som fordeles på de som søker. Reise må skje på rimeligste måte.

Påmelding til årsmøtet via HyperSys

Personen som skal representere kunstforeningen må melde seg på som «årsmøtedelegat». Dersom flere fra foreningen ønsker å delta, skal de melde seg på som «deltaker».

Personer som allerede har opprettet bruker/logget inn i HyperSys tidligere, kan gå direkte til lenken https://kunstforeninger.hypersys.no/event/18/register-participants/ for å melde seg på årsmøtet.

Invitasjonen til Norske Kunstforeningers årsmøte 2018 finner du også ved å trykke på Arrangementer i menyen øverst, eller under arrangementer nederst på Organisasjonsprofilen (velg Vår organisasjon og deretter Organisasjonsprofil i menyen). Detaljert veiledning med bilder, finner du her.

Ikke logget inn i HyperSys før?

Dersom du ikke tidligere har logget inn i HyperSys må du følge oppskriften for førstegangsinnlogging. Merk at det bare er mulig å melde på personer som har et styreverv. Hvis dere har hatt årsmøte i 2018 må dere registrere nye styremedlemmer og avløse det gamle styret i HyperSys før dere melder på delegater/deltakere. Brukerveiledningen for innlogging og registrering av styremedlemmer kan lastes ned fra denne siden.

Trenger du hjelp til innlogging eller påmelding? Ta kontakt på telefon 22 42 20 35 eller post@kunstforeninger.no