Har din kunstforening hatt årsmøte og valgt et nytt styre? Det er viktig at dere så snart som mulig etter årsmøtet logger inn i medlemssystemet HyperSys og registrerer nye opplysninger. I HyperSys avløser dere det gamle styret med det nye, og oppdaterer hovedkontaktinformasjonen til kunstforeningen.

Systemet er satt opp slik at alle styremedlemmer selv kan logge inn med sin personlige e-postadresse som brukernavn. Dersom du ikke tidligere har vært innlogget finner du en forklaring på hvordan du gjør dette her. Når du har logga deg inn, får du tilgang din personlige brukerprofil. I menyvalget Vår organisasjon og Organisasjonsprofil får du også tilgang til kontakt- og basisinformasjon om foreningen og oversikt over styret.

Avløsning av styret må gjøres av styreleder, nestleder, kasserer eller sekretær, som har utvidet tilgang til funksjoner i systemet.

Registrer nye styremedlemmer

Hvordan avløse styret etter årsmøtet

Merk at avløsing skal gjøres etter hvert årsmøte, også dersom det ikke er endringer i styret. Det er enklest om endringene utføres av noen som har det samme vervet som året før. Dersom du fjerner ditt eget verv i avløsningsprosessen, vil du kunne miste tilgangen til å fullføre endringene. Skal du endre verv for deg selv, må du først legge til det nye vervet ditt, før du fjerner det gamle.

  1. Logg inn i HyperSys fra https://kunstforeninger.hypersys.no
  2. Gå til Vår organisasjon og Organisasjonsprofil i menyen
  3. Under Styre og andre organ trykk på blyanten ved styret

4. Du får valgene Endre dette organet, Avløs Styret 2018 eller Avslutt dette organet.

5. Tykk på Avløs Styret 2018 (NB! Viktig at du ikke trykker på noen av de to andre alternativene!)

6. Gi styret et navn (t.d. Styret 2020)

7. Legg inn startdato for det nye styret (årsmøtedatoen)

8. Fjern styremedlemmer som har gått ut av styret, eller har fått nytt verv

9. Velg verv fra nedtrekksmenyen, søk opp personer og trykk Legg til

10. Når du har lagt til alle i styret trykk Lagre

 

Står du fast? Kontakt oss på telefon 22 42 20 35 eller sten.nilsen@kunstforeninger.no, så kan vi guide deg gjennom prosessen.