På nettsiden frivillighetensdag.no kan du nominere en frivillig du setter pris på.

Kjenner du en engasjert nykommer i frivilligheten, eller noen som fortjener selveste hedersprisen, Frivillighetsprisen? Kanskje har din kunstforening en frivillig dere ønsker å sette pris på? Kjenner du til engasjerte frivillige i kommunen du bor i?

Nominér de fineste folka du vet om til de nasjonale frivillighetsprisene, Årets Nykommer og Frivillighetsprisen. I år vil alle godkjente nominerte motta en oppmerksomhet, og slik vil få vite at noen setter pris på dem!

Hvem fortjener en pris for innsatsen?

Hvert år deler Frivillighet Norge ut Frivillighetsprisen ut til en person, lokal forening eller en gruppe som har gjort en bemerkelsesverdig innsats for samfunnet rundt seg. Alle kan nominere en kandidat som har gjort en ekstraordinær frivillig innsats til den nasjonale Frivillighetsprisen. Nominasjon for prisen i 2018 er nå åpen og varer til 5. september. Norsk Tipping gir 50 000 kroner til et ideelt formål utpekt av vinneren.

Flere organisasjoner og lokallag har fått mange nye frivillige det siste året. Hva med å vise at dere setter pris på noen av disse? Frivillig.no deler ut prisen Årets nykommer for tredje gang i år.

Nå kan du nominere din favoritt-frivillig på Frivillighetens dag sin hjemmeside. Frivillighet Norge lager film om 10 utvalgte finalister og man kan stemme fram sin favoritt blant dem i november.

Frivillighetsprisene deles ut på DOGA i Oslo på FNs internasjonale dag for frivillighet den 5. desember.